Твоето омилено онлајн место за серии
Пробајте еден месец бесплатно. Откажете кога било.

ЗАПОЧНИ ПРОБЕН ПЕРИОД

Претплати се во 2 чекори

Отсега на HBO GO можеш да се претплатиш директно – во само 2 чекори. Уживај во повеќе од 5000 часови на епизоди на хит серии од сите жанрови.

Пробај 1 месец бесплатно. Без обврски.

Отсега HBO GO е достапен директно. Пробај го бесплатниот период од еден месец и откажи кога сакаш. Потоа, можеш да продолжиш да ја користиш услугата по цена од 4,99 EUR/месечно (приближно 307 денари - во зависност од курсот на денот на плаќањето).

Меѓу првите уживај во премиерите

Гледајте ги премиерите на најновите серии и уживајте во новите епизоди на HBO сериите во исто време како и американската публика.
Сите содржини се преведени на македонски јазик
Комплетната понуда на HBO GO услугата е достапна со превод.

ЗАПОЧНИ ПРОБЕН ПЕРИОД

Сакаш да пробаш HBO GO и 1 месец да гледаш филмови и серии бесплатно?

Пробај 1 месец бесплатно и претплати се на HBO GO директно! Уживај во најдобрите серии, холивудски блокбастери и најубави цртани филмови.

ЗАПОЧНИ ПРОБЕН ПЕРИОД

Веќе имаш претплата на HBO Premium пакет преку твојот оператор?

Услугата HBO GO е достапна во рамки на HBO Premium пакетот. Регистрирај се преку оператор и гледај серии и филмови онлајн на твојот омилен уред.

РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Гледајте на омилениот уред

Smart TVTabletMobileApple TVChromecastGame consoleComputer