Контакт

Контактирајте нè

email E-mail адресаpoddrska@hbogo.mk
opening-hours Работно времеПонеделник - петок
Сабота, недела и празници
09.00-17.45
-


Информации за емитувачот на телевизиска програма

Емитувач на ТВ каналите HBO, HBO 2, HBO 3, CInemax и Cinemax 2 е HBO Europe s.r.o. регистриран на адреса Јанковцова 1037/49, Прага 7, П.бр.170 00, Република Чешка, ID 61466786 („HBO“).

HBO може да го контактирате на адресата на регистрираната канцеларија, преку e-mail на sekretariat@hbo.cz или на телефон +420 261 094 444.

Советот за радио и телевизиско емитување со адреса на улица Шкретова 44/6, 120 00 Прага 2, Република Чешка е службен орган за следење на споменатите канали кои се наоѓаат под јурисдикција на Чешката република.

Оператори

Услугата HBO GO е достапна кај следните оператори со претплата на HBO Premium и HBO пакетот. Ве молиме посетете ја веб страницата на поединечниот оператор, ако сакате да дознаете повеќе за нивните понуди и можности за претплата на HBO.
Македонски Телеком
122
А1 Македонија ДООЕЛ Скопје
077 1234
kontakt@A1.mk
www.A1.mk